Lantbruk

Traktorer

En traktor är inte bättre än dess svagaste länk. MF:s traktorer garanterar att motorns prestanda och effektivitet, transmissionen och hydrauliken är optimerade för att minimera bränsleförbrukningen och maximera kapaciteten utan att kompromissa med miljön och att kräva hög arbetsbelastning för föraren.

Tröskor

Massey Ferguson och Sampo är idag två ledande aktörer på tröskor. Med mer än 40 års erfarenhet som grund, gällande konstruktion och tillverkning av skördemaskiner, klarar dessa tröskor att hantera de mest krävande skördeförhållanden. Under skörden räknas varje minut och det är därför vi måste förse dig med maskiner som har högsta kapacitet och tillförlitlighet.

Vallmaskiner

McHale har tillverkat högkvalitativ utrustning for lantbruk i över 30 år. Under denna tid har McHale tagit ett medvetet beslut att inrikta sig på utvecklingen av högeffektiva rundbalspressar och inplastare för rund- och fyrkantsbalar. Företagets huvudsakliga inriktning kretsar kring praktiska lösningar för lantbrukare och entreprenörer som producerar ensilage och hösilage i rund- eller fyrkantsbalar och rundbalar av halm och hö.

Säljare

Jan Sundahl, Växjö

Håkan Einarsson, Växjö

Evert Sundahl, Växjö

Jens Bengtsson, Karlskrona

Linus Wreming, Karlskrona

Roger Axelsson, Färjestaden